JMK Studentkårs status

Manusskrivning Tisdag 3/4 klockan 15.00

Tycker du att det är roligt att skriva och sitter inne på många kreativa idéer som du känner att du vill dela med dig av?! I en filmproduktion är det jätteviktigt med ett bra grundmanus, dels för att det blir lättare att jobba men de blir också roligare om alla vet vad som ska göras och vad som sägs. Vill du vara med och lära dig detta?

Tisdag den 3 april klockan 15.00 börjar vi att skriva manus inför vårt informationsprogram om JMK.dagen. Vi träffas utanför sal 1 på JMK.

Vi ses! hälsningar Malin Larsson

 

Tisdagens JMK-TV möte

JMK-TV håller just nu på att planera för fullt inför JMK-dagen som kommer att äga rum den 4 maj.Vi kommer att göra en informationsfilm om denna dag. .

Filmen kommer följa förarbetet inför dagen med någon eventuell intervju med de personer som är ansvariga för andordnadet av denna dag.Huvudsaklig fokus i filmen kommer dock att ligga på själva dagen då vi intervjuar företagen som kommer hit, men också de studenter som befinner sig på dagen. Vi kommer även filma lite på de föreläsningar som kommer att ske under denna dag. Som ett litet avslut kommer vi ta upp lite statistik. Hur många var det egentligen som  blev rekryterade efter denna dag? Blev dagen så som det var tänkt att den skulle bli osv.

En mer utformande programstruktur och manus kommer fortsätta att skrivas på nästa möte tisdag den 3/4.

Potentiella inspelningsdatum:

  • Datum då vi spelar in intervjuer med de som är ansvarig för anordnandet av denna dag är ej bestämt.
  • En provfilmning kommer att ske den 3 maj för att se till att allt fungerar.
  • Huvudsaklig inspelning på JMK-dagen 4 maj.

Om du vill vara med och göra denna film är det bara att höra av sig till JMK-TVgruppen.

Vi ses! /  Malin Larsson

JMK-TV Möte

Tisdagen den 27/3 klockan 15.00 är det möte med JMK-TV. Vi är i full gång med att planera inför JMK-dagen. Tanken är att göra en liten informationsfilm om dagen.

Vi välkomnar alla intresserade till att vara med på mötet.

Välkommmen!

Hälsningar Malin Larsson

Möte den 7 mars

Hejsan allihopa. nästa vecka på onsdag den 7 mars kommer vi att ha ett extrainsatt möte med JMK-TV. Detta för att så många som möjligt ska kunna få vara en del av det pågående projekt vi arbetar med just nu. Vi välkomnar gamla medlemmar så väl så nya.

Mötet kommer att hållas i sal 1 klockan 15:00.

Om ni har ytterligare frågor, kontakta gärna

Ida Lundstedt – 0707577838.

Malin Larsson – 0707954224.

MVH Albin & JMK-tv.